SM-jäärata Saarijärvi

Kari Vehniäisen kuulumisia
KUVA: KVR

"Tiimit olivat matkustaneet edellisen illan aikana noin 300km pohjoisemmaksi Mäntsälästä. SM-sarja jatkui Saarijärvellä. Aamu alkoi navakassa tuulessa ja tuiskussa, mutta se ei häirinnyt kuskeja tai yleisöä."

JR Lites A-luokka avasi päivän. Lumituisku laantui ja kilpailu päästiin ajamaan hyvissä olosuhteissa. Kari Vehniäinen yritti hyvää starttia, mutta toisin kävi. ”Olin hieman liian ahne ja pyörä jäi sutimaan, kun muut kiihdyttivät matkaan. No, tilanne ei tullut mitenkään yllätyksenä. Ajo onneksi kulki erinomaisesti ja huonosta startista huolimatta voitin lähdön.”

Toisessa JR Lites A -luokan lähdössä Vehniäinen lähti itseluottamusta uhkuen uusimaan voittoa, mutta toisin kävi. Kerhokaveri Erkki Silvasti ajoi hienosti ja voitti kilpailun. Vehniäinen oli koko kilpailun aivan Erkin kannassa, mutta ei päässyt ohi.

JR Open A –luokan ensimmäisessä startissa sattui pieni joukkokolari ja neljä kuskia kaatui ensimmäiseen mutkaan. Vehniäinen onneksi vältti kolarin ja pääsi hyvin matkaan. ”Onnistuin nousemaan kärkeen kilpailun puolivälissä ja pidin johtopaikan maaliin asti.”, iloitsee Kari Vehniäinen.

Toisessa JR Open A –luokan lähdössä Erkki Silvasti otti johtopaikan ja muut saivat syödä jäähilettä. Vehniäinen oli alussa sijalla neljä ja yritti nousta parhaansa mukaan. Vehniäinen onnistui nousemaan toiseksi, mutta ei saanut enää Silvastia kiinni. Erkki voitti kilpailun ja Kari oli toinen.

SM-sarja jatkuu 28.2 Orivedellä.

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab