Rukka "Realer": Kaikki mitä huippuluokan tekstiiliajopuku pystyy tänä päivänä tarjoamaan

KUVA: Rukka

Realer-puvussa yhdistyvät Gore-Tex Pro stretch 3-kerroslaminaatti, uusi Rukka D30 Air rintasuoja ja YKK AquaSeal vetoketju. Puvun kohokohta on korkealuokkainen irrotettava untuva-asu. 

Rukka on kehittänyt moottoripyöräajoasuun sopivan erittäin hyvin lämpöä eristävän irrotettavan sisäasun untuvasta, mikä ei tunnu kömpelöltä ja mahtuu pieneen tilaan. Näin puvun päällyskerroksen istuvuus myös säilyy, kun sisäasu ei ole käytössä. Istuvuuden varmistaa päällyskerroksen elastinen täysin vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex Pro 3-kerroslaminaatti.

Takin käyttömukavuutta lisää 100% vesitiivis AquaSeal vetoketju, ihoystävällinen neopreenikaulus, irrotettava elastinen Gore-Tex kauluri sekä kaksoishihansuut Gore- Tex materiaalista. Vetoketjulliset tuuletusaukot viilentävät lämpimällä säällä. Yhteensä kahdeksan taskua tarjoavat runsaasti säilytystilaa.

Realer tarjoaa CE-hyväksyttyjen Rukka D30 Air olka-, kyynär-, lonkka-, polvi- ja Allback kokoselänsuojan lisäksi uuden Rukka D30 Air rintasuojan, joka on halutessa helposti irrotettavissa. Rintasuoja täyttää nykyisen PPE direktiivin (89/686/EEC) vaatimukset. Rukka D30 Air suojissa yhdistyvät mukavuus ja maksimaalinen iskunsuojaavuus.

Lisäksi puvussa on runsaasti väljyydensäätömahdollisuuksia. Rukka Antiglide system luistonesto takamuksen ulkopuolella, ja Aircushion takamuksen sisäpuolella varmistavat ajomukavuuden.

Musta Realer puku on saatavilla hi-vis keltaisin, hi-vis oranssein tai harmain yksityiskohdin koosta 46 kokoon 62 (harmain yksityiskohdin 64-66). 

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab