Rukalta uusi Roughroad -adventurepuku

KUVA: Rukka

Rukka Roughroad on uusi monipuolinen pukuvaihtoehto adventurekuljettajille.

Roughroad on puku, joka on suunniteltu selviämään Suomenkin vaihtelevissa sääoloissa. Kun sademäärä pienenee, lämpötila nousee tai fyysisen rasituksen määrä kasvaa, asua voidaan vähitellen mukauttaa vaihtuviin ajokeleihin.

Irrotettava kaulus on valmistettu elastisesta Gore-Tex kolmikerroslaminaatista, lukuisat vetoketjulla suljettavat tuuletusaukot säätelevät ilmanvaihtoa. Irrotettavissa olevat sisätakki ja -housut on varustettu vedenpitävällä, tuulenpitävällä ja hengittävällä Gore-Tex-kalvolla, samoin kuin omaa kehonlämpöä säätelevällä Outlast vuorilla.

Säilytystilaa tarjoavat yhteensä yhdeksän taskua, joista osa on vesitiiviitä. Istuvuuden parantamiseksi pukuun on suunniteltu joustavia paloja ja säätömahdollisuuksia. Istuinosassa on sisäänrakennettu Aircushion system, joka vähentää kondensaatiota ja toimii tehokkaana puskurina säänvaihteluille sekä lisää ajomukavuutta pitkällä matkalla. Istuinosan nahkavahvike estää liukumisen pyörän satulalta.

Housujen lahkeet on suunniteltu käytettäväksi myös offroad saappaiden kanssa, ja lahje mahtuu kengän päälle. Pitkät vetoketjut lahkeessa helpottavat pukemista. Polvien ja pohkeiden sisäsyrjän nahkavahvikkeet lahkeissa kestävät hyvin lämpöä ja hankausta.

Viimeisimpien CE-standardien mukaan hyväksytyt Rukka D30 Air -suojat sekä uusi Rukka D30 Air All back -selkäsuoja suojaavat kuljettajaa vaimentamalla iskua heti törmäyksen sattuessa.

Roughroad takki ja housut ovat saatavilla väriyhdistelmillä vaaleanharmaa oranssein yksityiskohdin ja tummanharmaa hi-vis keltaisin yksityiskohdin. Takin koot 46-66 ja housut kolmessa eri pituudessa: lyhyt lahje (-7cm, koot 48-66), normaali lahje (46-62) ja pitkä lahje (+7cm, koot 48-58). 

    KUVA: Rukka
Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab