Jäärataa viikonloppuna

SM-kisat molempina päivinä
KUVA: karivehniainen.com

Jääradan SM-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna lauantaina Mäntsälässä ja sunnuntaina Saarijärvellä.

Kausi startattiin käyntiin viime viikonloppuna Seinäjoelta. Tuolloin kisan tahtipuikkoa heiluttivat Kallion veljekset Mika ja Vesa. Vesa vei nimiinsä Lites A -luokan molemmat lähdöt Kari Vehniäisen sijoituttua toiseksi. Kolmannen sijan otti ensimmäisessä lähdössä Ville Töhönen ja toisessa Mikko Koskinen.

Open A Race -luokan molemmat lähdöt voittanut Mika Kallio on parhaillaan Jerezin Espanjassa MotoGP-testeissä. Tulevan viikonlopun luokan kärkikamppailun hän jättää siis muun muassa Seinäjoen ensimmäisessä lähdössä toisen sijan vieneelle Herman Kenkkilälle, kolmantena maalilinjan ylittäneelle Vesa Kalliolle sekä top kolmen ulkopuolelle jääneelle Ari Borokoffille ja Kari Vehniäiselle, joka toisessa lähdössä nousi podiumille Kallion veljesten väliin.

Lites ja Open A- ja B-luokkien sekä veteraanien lisäksi Mäntsälässä tullaan näkemään myös ATV:t ja sivuvaunut, joita ei ole ilmoittautunut mukaan Saarijärvelle. Sivuvaunuluokassa katseet tulevat kohdistumaan etenkin RR:n sivuvaunuluokan MM-kullasta tänä vuonna taistelevaan Pekka Päivärintaan ja Kirsi Kainulaiseen.

20.2. SM-jäärata Mäntsälä  
Kaironkuja, 04740 Mäntsälä

21.2. SM-jäärata Saarijärvi 
Summassaarentie 180, Saarijärvi

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab